Geld Verdienen met EuroClix of PanelClix

EuroClix is een populaire website die mensen de mogelijkheid bied om geld te verdienen door verschillende online taken uit te voeren zoals het invullen van enquêtes, het bekijken van websites en het testen van producten.

In ruil daarvoor spaar je Clix die je later in kunt leveren voor echt geld. In dit artikel leggen we uit hoe EuroClix werkt en hoe je er snel en gemakkelijk geld mee kunt verdienen.

De Naam EuroClix en PanelClix

EuroClix en PanelClix zijn beide eigendom van het bedrijf GlobalTestMarket. Het enige echte verschil tussen die beide is de naam. In Nederland en België is de website bekend als PanelClix, in het Verenigd Koninkrijk en Ierland als EuroClix, en in de Verenigde Staten als GlobalTestMarket.

Dus, als je in Nederland of België woont, kun je lid worden van PanelClix. Als je in het Verenigd Koninkrijk of Ierland woont, van EuroClix. En als je in de Verenigde Staten woont, kun je lid worden van GlobalTestMarket.

Hoe Werkt het?

EuroClix helpt bedrijven bij het verzamelen van feedback van consumenten door middel van het invullen van enquêtes over een breed scala aan onderwerpen.

Om geld te verdienen met EuroClix, moet je je eerst aanmelden voor een account. Nadat je bent aangemeld, kun je beginnen met het uitvoeren van de taken.

De taken die je kunt uitvoeren zijn onder meer:

 • Invullen van enquêtes
 • Producten testen
 • Websites bekijken
 • Vrienden aanbrengen

Invullen van Enquêtes

Enquêtes invullen is de meest populaire manier om met EuroClix geld te verdienen. Deze enquêtes kunnen variëren in lengte en onderwerp. Sommige enquêtes zijn slechts enkele minuten lang, terwijl andere wel een half uur kunnen duren.

De vragen in enquêtes kunnen gaan over je persoonlijke voorkeuren, je koopgedrag, je mening over bepaalde producten of diensten, of je ervaringen met een bedrijf of product. Het is belangrijk om eerlijk en nauwkeurig te antwoorden op de vragen in de enquêtes, aangezien je feedback wordt gebruikt om producten en diensten te verbeteren.

De beloningen voor het invullen van enquêtes variëren afhankelijk van de lengte en het onderwerp van de enquête. Sommige enquêtes betalen slechts een paar euro, terwijl andere tot wel tientallen euro’s kunnen opleveren. Ook hier is belangrijk om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit helpt EuroClix om je geschikte enquêtes te vinden.

Je kunt je kansen vergroten door je in te schrijven voor e-mailmeldingen van EuroClix. Deze e-mailmeldingen zullen je op de hoogte houden van nieuwe enquêtes zodra die beschikbaar zijn.

Hier zijn enkele tips voor het invullen van enquêtes:

 • Lees de vragen zorgvuldig door voordat je ze beantwoordt.
 • Wees eerlijk en nauwkeurig in je antwoorden.
 • Vul je profiel zo volledig mogelijk in.
 • Meld je aan voor e-mailmeldingen.

Producten Testen

EuroClix werkt nauw samen met bedrijven om producten te testen. Als je een product wilt testen, kun je een aanvraag indienen. Als je wordt geselecteerd, ontvang je het product thuis en moet je het testen volgens de instructies.

Na afloop wordt je gevraagd om je mening te geven over het product, zowel in termen van de functionaliteit als van het uiterlijk van het product. Je kunt ook suggesties doen voor verbeteringen, dit is voor de meeste bedrijven zeer waardevolle feedback.

De beloningen voor het testen van producten variëren afhankelijk van het product en de tijd die je nodig hebt om het te testen. Sommige producten betalen slechts een paar euro, terwijl andere tot wel honderden euro’s kunnen opleveren.

Tips voor het testen van producten:

 • Lees de instructies aandachtig door voordat je een product test.
 • Wees eerlijk en nauwkeurig in je beoordelingen.
 • Geef zowel positieve als negatieve feedback.
 • Maak foto’s of video’s van het product als je dat kunt.

Websites Bekijken

Websites bekijken is een andere manier om geld te verdienen met EuroClix. Om een website te bekijken, kun je een aanvraag indienen. Als je geselecteerd wordt, ontvang je een link naar de website en een enquête over je ervaring.

De enquête kan gaan over de lay-out van de website, de gebruiksvriendelijkheid, de inhoud en de advertenties. Je wordt gevraagd om je mening te geven over de website, zowel positief als negatief.

De beloningen voor het bekijken van websites variëren afhankelijk van de website en de tijd die je nodig hebt om deze te bekijken. Sommige websites betalen slechts een paar cent, terwijl andere tot wel een paar euro kunnen opleveren.

Vrienden Aanbrengen

Nog een ander manier is om je vrienden aan te brengen. Als je een vriend uitnodigt om lid te worden van de website, ontvang je een bonus als je vriend zijn of haar eerste enquête invult.

De hoogte van de bonus varieert afhankelijk van het programma dat je gebruikt. Zo ontvang je bij PanelClix bijvoorbeeld € 0,50 als je vriend zijn of haar eerste enquête invult, en bij EuroClix ontvang je € 1 euro.

Om je kansen met het aanbrengen van nieuwe vrienden te vergroten, is het belangrijk om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Nodig je vrienden actief uit via e-mail, sociale media of persoonlijk. Geef ze vrienden een reden om lid te worden van het programma, zoals een bonus of een cadeau.

Conclusie

Het invullen van enquêtes is een makkelijke manier om in je vrije tijd wat extra geld te verdienen. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Zo kan het wel even duren voordat je een aanzienlijk bedrag bij elkaar hebt gespaard, en je moet veel tijd besteden aan het invullen van enquêtes en andere taken. Maar als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen, is dit een goede optie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*